Code
  1. Code
  2. CODE-1428

Equipment does not appear on first equipping

    Details

    • Type: Bug Bug
    • Status: Closed Closed
    • Priority: Minor Minor
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 5.17.13
    • Fix Version/s: 5.17.14, 5.17 Cycle
    • Component/s: NewUI
    • Labels:
    • Environment:
      Ubuntu 11.10

      Description

      Equipment fails to be displayed on initial equipping. When character is saved, closed and reloaded, equipment appears correctly and can be equipped/unequipped as normal.

        Issue Links

          Activity

          Hide
          James Dempsey
          added a comment -

          I am unable to reproduce this issue. Could you please provide steps to reproduce it and attach the pcgen.log file to the issue. Could you also confirm the version of pcgen you are using as 5.17.13 has not been released yet.

          Show
          James Dempsey
          added a comment - I am unable to reproduce this issue. Could you please provide steps to reproduce it and attach the pcgen.log file to the issue. Could you also confirm the version of pcgen you are using as 5.17.13 has not been released yet.
          Hide
          Raz Schreiber
          added a comment -

          Ubuntu 11.10 using PCGen 5.17.11 patched to 5.11.13 (from nightly builds Tuesday 2012/03/27) Create character, purchase equipment, equip items (items do not appear in equipment panel under any menu pulldown), save character, close character, reopen character and equipped items now appear in equipment panel.

          Show
          Raz Schreiber
          added a comment - Ubuntu 11.10 using PCGen 5.17.11 patched to 5.11.13 (from nightly builds Tuesday 2012/03/27) Create character, purchase equipment, equip items (items do not appear in equipment panel under any menu pulldown), save character, close character, reopen character and equipped items now appear in equipment panel.
          Hide
          James Dempsey
          added a comment -

          Could you add a before and after (i.e.of the save/reload) screenshot of the area where the data doesn't appear please?

          Show
          James Dempsey
          added a comment - Could you add a before and after (i.e.of the save/reload) screenshot of the area where the data doesn't appear please?
          Hide
          James Dempsey
          added a comment -

          Found this occurs if you double click the items, but if you use the Equip Selected button or drag and drop the items will appear.

          Show
          James Dempsey
          added a comment - Found this occurs if you double click the items, but if you use the Equip Selected button or drag and drop the items will appear.
          Hide
          James Dempsey
          added a comment -

          This was being triggered by the race change with recalculated the equipment sets. As a result the UI was losing the link to the current model. This has been corrected now.

          Show
          James Dempsey
          added a comment - This was being triggered by the race change with recalculated the equipment sets. As a result the UI was losing the link to the current model. This has been corrected now.

            People

            • Assignee:
              James Dempsey
              Reporter:
              Raz Schreiber
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              0 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved: